Så kan vi hjälpa dig

Vi hjälper dig med betydligt mer än bara klippning av ditt hår. Vi är nämligen experter på allt som har med hår att göra.

img

Färgning av hår

Har du lust att prova på en annan hårfärg? I så fall är det bara att vända sig till hos så hjälper våra duktiga frisörer dig med att färga ditt hår i vilken hårfärg det än gäller. Vi har lång erfarenhet av att färga hår och vet exakt hur det görs på bästa sätt.

img

Permanenta håret

Har du rakt hår och vill prova på hur du ser ut i lockigt hår? Eller är det tvärtom, alltså att du har lockigt hår och vill prova hur du ser ut i rakt? Oavsett vilket kan vi hjälpa dig med detta.

img

Klippning av hår

Självklart erbjuder vi även klippning av ditt hår, annars hade vi knappast varit värda att kalla oss frisörer. Oavsett typ av hår samt vilken typ av frisyr du vill ha kan våra duktiga frisörer hjälpa dig på bästa möjliga sätt.

img

Fastsättning och borttagning av löshår

Vill du prova på hur det är att ha riktigt långt hår? Eller vill du ha tjockare hår samt prova på olika frisyrer utan att behöva vänta på att ditt hår ska bli tillräckligt långt? Då är det bara att komma till oss! Vi hjälper dig nämligen med både fastsättning och borttagning av löshår.