Vår personal

Samtliga frisörer som jobbar hos Nova och Adam Salong är utbildade till detta samtidigt som de har lång arbetserfarenhet inom branschen. Hos vår frisersalong vet vi med andra ord vad vi gör. Hår är vår stora passion i livet, och vi alla älskar att jobba med det.

Vi är ett miljövänligt företag

Hår må var vår största passion i livet, men det är verkligen inte den enda vi har. Vi är nämligen även mycket passionerade när det kommer till miljön. Vi gör därför allt vi kan för att hålla vår verksamhet så klimatvänlig som möjligt. För att uppnå detta jobbar vi bara med miljövänliga produkter samt försöker minimera vårt bilåkande så mycket det bara går. Många av oss väljer därför att cykla till jobbet snarare än att åka bil eller buss. Kom in till oss och bidra till ett bättre klimat du med.

Några av våra projekt

Våra priser

Eftersom vi anser att alla ska ha råd med att gå till frisören och klippa sig erbjuder vi våra tjänster till mycket förmånliga priser. Hos oss behöver du därför inte gräva djupt i plånboken för att få den frisyr du vill ha samt ta hand om ditt hår på andra sätt.