Vi är experter på hår

Att hitta en frisör i Västerås är inte särskilt svårt. Att hitta en bra sådan som förstår dig och vad du är ute efter är dock lättare sagt än gjort. Hur ofta är det inte du lämnat din frisör och tänkt att du inte ser riktigt klok ut? Detta är dock inget du behöver oroa dig för när du besöker oss. Vi lyssnar noga på våra kunder och har som mål att de alltid ska vara nöjda när de går härifrån. Hos oss kan du därför känna dig trygg i det faktum att vi kommer ge dig den frisyr du vill ha, inget annat!

Kunden har alltid rätt

Det sägs att kunden alltid har rätt. Det är tyvärr dock inte inom alla branscher detta stämmer, inklusive frisörbranschen. Hos oss stämmer det dock alldeles utmärkt. Vi sätter alltid kunden i första hand och lyssnar noggrant på hur du vill att ditt hår ska se ut. Vårt mål är att alla kunder ska känna sig så nöjda det bara går efter ett besök hos oss.

Några av våra projekt

Vi är en frisör som kan alla typer av hår

Våra frisörer har mångårig erfarenhet av branschen, både i form av utbildningar samt arbetserfarenhet. Vi vänder oss därför inte bara till kunder med en viss typ av hår, utan hos oss är alla välkomna. Vi är helt enkelt experter på alla typer av hår, oavsett om det rör sig om krulligt hår, rakt hår, långt hår eller kort hår. Söker du efter en frisör som kan ge dig bästa möjliga hjälp oavsett typ av hår? Då har du hittat helt rätt!